Incendi a l’interior d’una nau industrial a Sentmenat (Vallès Occidental)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 03.24 hores d’aquesta matinada, d’un incendi a l’interior del primer pis d’una nau situada al carrer Torre Roja número 14, al polígon industrial Can Clapers de Sentmenat.

Fins al lloc del sinistre s’han desplaçat una vintena de dotacions dels Bombers que han pogut comprovar que el foc afectava la primera planta d’una nau de planta baixa i primer pis. L’empresa propietària de la planta afectada es dedica a la fabricació de catifes i de moquetes.

L’incendi, les causes del qual es desconeixen, ha cremat en un primer moment una màquina de cotó però el foc s’ha propagat pel sostre, format per plaques d’uralita i aïllant. Al voltant de les 06.00 hores del matí, els Bombers ja han donat l’incendi per controlat. A causa del foc cap persona ha resultat ferida i tampoc ha estat necessari fer cap tipus de desallotjament.

Dues famílies desallotjades a Sabadell (Vallès Occidental)

D’altra banda, ahir a les 22.16 hores de la nit, els Bombers de la Generalitat van rebre un avís per inspeccionar una casa on havien caigut unes bigues del sostre.. Una dotació del parc de Bombers de Sabadell es va desplaçar al carrer Brutau número 93 i va poder comprovar que s’havien caigut 4 bigues del sostre de la casa. Com a mesura preventiva s’han desallotjat els veïns d’aquesta casa. A més, i davant del perill que pogués cedir el sostre també de la casa situada al número 95 d’aquest mateix carrer, també s’han desallotjat, preventivament, els seus inquilins.

Els tècnics de l’ajuntament seran els encarregats de fer una nova inspecció de les estructures dels immobles per determinar quan podran tornar els seus veïns.

09.40 hores