Deflagració en una casa de Sabadell amb 2 ferits

Els Bombers de la Generalitat han treballat la nit passada en una casa de Sabadell on, a causa d’una deflagració de l’escalfador d’aigua, dues persones han resultat ferides. Els serveis d’emergències han estat alertats a les 23’16 hores. El sinistre ha tingut lloc a la casa que hi ha al número 56 del camí Gironès. Hi ha treballat 4 dotacions dels Bombers.

Com a conseqüència de la deflagració, han quedat afectats, amb destrosses diverses, una habitació, el menjador i un pati interior. Les dues persones que viuen en aquesta casa, un matrimoni gran, han resultat ferides; una d’elles (Dolores PC) ha estat evacuada a la Unitat de Cremats de la Vall d’Hebron de Barcelona amb cremades de segon grau en un 25% del seu cos. L’home, Fernando SS., ha resultat ferit lleu i no ha hagut de ser hospitalitzat.

Accident de trànsit mortal a Riudoms

Els Bombers treballen des de les 08’36 hores en una col•lisió entre 2 vehicles a la T-310, al quilòmetre 7 (Riudoms). En un dels vehicles, que s’ha incendiat, hi ha mort una persona. En l’altre, els bombers han ajudat a sortir una persona que ha resultat ferida greu. S’hi ha desplaçat 4 dotacions. Mossos d’Esquadra, un cop complertes totes les diligències, faran saber la identitat de les víctimes.

Atropellament mortal a Mont-roig del Camp

Un home que canviava una roda punxada del seu camió ha estat atropellat i mort per un altre camió al quilòmetre 271, sentit nord, de l’autopista AP-7 (Mont-roig del Camp). Els fets han passat a les 04\'53 hores. No ha transcendit encara la identitat de la víctima mortal.

Cerdanyola del Vallès, 3 de març de 2007                 

09.40  hores