Els Bombers de la Generalitat han hagut de treballar, aquesta matinada, en les tasques d’extinció de dos incendis en dos pisos de Terrassa amb intoxicats lleus:

Crema un matalàs a l’interior d’un pis i una persona resulta intoxicada lleu

Els Bombers han estat alertats a les 02.48 hores d’aquesta matinada d’un petit incendi a l’interior del pis 6è 1a d’un immoble situat al carrer Montblanc Torre número 3 de Terrassa.

Una dotació del parc de Bombers de Terrassa s’ha desplaçat fins al lloc de l’incendi i ha pogut comprovar que el foc, que tan sols havia cremat un matalàs, ja estava pràcticament apagat. El propietari del pis, Rafael EZ, ha estat evacuat a la Mútua de Terrassa per haver inhalat una mica de fum.

Tres intoxicats lleus en un incendi que crema totalment el menjador del pis

L’altre avís, l’han rebut els Bombers a les 05.47 hores d’aquesta matinada d’un incendi a l’interior d’un pis del carrer Solsona número 105, a la segona planta, a Terrassa.

S’han desplaçat 2 dotacions del parc de Bombers de Terrassa que a les 05.55 hores informaven que el foc estava totalment apagat. L’incendi ha cremat totalment el menjador i ha deixat afectat, la resta del pis, pel fum. Les tres persones que es trobaven en el moment de l’incendi a l’interior del pis han estat evacuades, per una intoxicació lleu causada pel fum, a la Mútua de Terrassa. Es tracta del matrimoni Alfonso RG i Maria Asunción C i del seu fill Alfonso RC.

Cerdanyola del Vallès, 11 de febrer de 2007                     

09.30 hores