Ampliació dades: Incendi en un pis de Puigcerdà (Cerdanya)

Els Bombers de la Generalitat ja han finalitzat les tasques d’extinció de l’incendi que ha cremat un àtic al carrer Bisbe Sans número 2 de Puigcerdà.

A causa de l’incendi, que ha cremat el pis i ha fet caure el revestiment del sostre, un home de 84 anys, Joaquin BF, ha resultat mort. La seva dona, Carme M, ha estat traslladada a l’Hospital de Puigcerdà on ha hagut de ser atesa per una intoxicació lleu causada pel fum.

Un cop s’ha donat per extingit l’incendi, s’ha procedit a ventilar l’immoble que havia quedat afectat pel fum  i s’ha acabat de confirmar que l’edifici no patia cap dany estructural. A les 07.55 hores, la vintena de veïns que han estat desallotjats preventivament, han pogut retornar als seus domicilis.

Ampliació dades: Incendi en el taller d’un concessionari de cotxes a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat)

Un total de 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat continuen remullant la zona afectada per l’incendi que, aquesta matinada, ha cremat el taller d’un concessionari de vehicles situat a la carretera C-245 (i no pas a la C-235) a l’alçada del quilòmetre 9’5, a la zona de la riera del Fonollar, a Sant Boi de Llobregat.

El foc ha cremat el taller del concessionari Lancia-Alfa Romeo-Fiat d’uns 3.600 m2, que està ubicat a la part interior de l’edifici. En aquesta zona ha caigut l’estructura metàl·lica del sostre i han cremat un gran nombre de vehicles (no es pot concretar el número, a hores d’ara). La resta de l’edifici, uns 6.400 m2, en el qual hi ha l’exposició i venta d’aquest concessionari i també del de la Peugeot, ha quedat afectat únicament pel fum.

Cal destacar que no hi hagut cap desallotjament ni tampoc cap persona ha resultat ferida.

Incendi en un taller a Lleida (Segrià)

A les 08.03 hores d’aquest matí els Bombers han rebut l’avís d’un incendi que cremava l’interior del taller de xapa i pintura, “Llor-car”, situat al carrer Sant Francesc de Sales número 7 de Lleida.

Fins al lloc del sinistre s’han desplaçat un total de 8 dotacions dels Bombers que han confirmat que el foc estava localitzat a la zona del magatzem, una planta baixa sense pisos a sobre.

A causa del fum que ha generat l’incendi, s’han desallotjat preventivament durant poc menys de 10 minuts, els veïns de l’edifici del costat.

El foc, que ha estat controlat a les 08.45 hores, ha afectat les parets i el sostre del taller i ha cremat totalment 3 vehicles i n’ha afectat parcialment 2 més.

Cal destacar que a causa de l’incendi cap persona ha resultat ferida.

Cerdanyola del Vallès, 30 de gener de 2007                  10.50  hores