Foc a l’interior d’una cuina a Viladecans amb 2 persones afectades (Baix Llobregat)

Els Bombers van rebre l’avís a les 22.18 hores d’ahir a la nit, d’un foc que afectava la cuina del pis 2n 3a al carrer del Pi número 3, a Viladecans.

Fins al lloc de l’incendi es van desplaçar 3 dotacions del parc de Bombers de Gavà que van poder comprovar que el foc tan sols havia cremat la campana extractora de la cuina i que ja havia estat apagat per efectius de la policia local. Els Bombers van fer una inspecció i van ventilar ja que el fum va afectar la resta de la cuina.

Dues persones van haver de ser ateses per serveis sanitaris a causa del foc: una persona (de la qual no ha estat facilitada la identitat) va ser traslladada a l’hospital de Viladecans amb cremades lleus a les mans, i Encarnación MM va ser atesa in situ a causa d’un atac de nervis però na va ser necessària la seva evacuació.

Incendi en un pis de Calafell amb desallotjats (Baix Penedès)

Els Bombers també van ser alertats ahir a la nit, a les 22.46 hores, d’un altre incendi que afectava un pis als baixos 2a de la carretera de Barcelona número 67, a Segur de Calafell.

Quan van arribar els Bombers, que van desplaçar 2 dotacions pel parc del Vendrell, la Guàrdia Urbana ja havia apagat el foc i com a mesura preventiva, i a causa del fum, havia desallotjat 12 persones de 8 habitatges de l’edifici (de 3 plantes i soterrani). A les 23.00 hores ja es donava el foc totalment per controlat.

L’incendi, possiblement causat per una estufa elèctrica, va afectar una habitació del pis. Cap persona va resultar ferida.

Un intoxicat lleu en un incendi a l’interior d’un pis de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

Un incendi va cremar també una cuina en un pis de l’Hospitalet de Llobregat, al carrer Subur número 15 2n 1a.

Els Bombers, que van rebre l’avís a les 23.10 hores d’ahir a la nit, van desplaçar 3 dotacions del parc de l’Hospitalet de Llobregat, van poder comprovar que el foc tan sols havia afectat la cuina.

Una persona, Yao A, va ser traslladada a l’hospital de Bellvitge per intoxicació lleu causada pel fum.

Cerdanyola del Vallès, 6 d’abril de 2007

09.30 hores