Foc en un hotel d’Orís (Osona) amb 2 intoxicats lleus

Els Bombers de la Generalitat van treballar anit en l’incendi d’una habitació en un hotel d’Orís (Osona) que va fer 2 ferits lleus. Els Bombers van ser alertats a les 20’59 hores. Un foc s’havia declarat a l’interior d’una habitació de l’hotel Nederland, ubicat al quilòmetre 76,4 de la C-17. Sis dotacions dels Bombers van treballar per sufocar les flames, que van afectar un llit. La intensa fumera va afectar el passadís i 3 habitacions més. Dues persones van ser ateses per intoxicació lleu en haver inhalat fum. Un cop el es va extingir totalment i l’hotel va estar ventilat, els Bombers van acabar el servei, a les 22’30 hores. No es coneixen les causes del foc ni es disposa de la identitat dels afectats.

Crema el safareig d’un pis de Vilafranca del Penedès

L’alerta del sinistre va arribar a les 21’11 hores. El foc afectava el safareig d’un pis, el quart primera del carrer Germanor, 13. Les quatre dotacions dels Bombers que hi van treballar van sufocar les flames a les 22’03 hores. El foc va destruir totalment una màquina assecadora i la caldera de gas ubicades al safareig. També va afectar part de l’habitació del costat, cremant-hi la finestra i les persianes. Mentre els Bombers treballaven, l’edifici va ser evacuat com a mesura preventiva. Cap persona no va resultar ferida. El servei va finalitzar a les 22’45 hores. Els veïns van estar fora de les seves cases tres quarts d’hora aproximadament.

Deflagració d’una bombona de càmping gas amb 2 ferits lleus a Granollers

Els Bombers van ser alertats a les 23’38 hores. S’hi van desplaçar 2 dotacions per inspeccionar la bombona que havia tingut la deflagració (carrer Urgell, 7; segon tercera). Un cop allà, Policia Local i Mossos d’Esquadra confirmaven que dues persones havien estat prèviament evacuades amb ferides lleus en cara i mans un cop ser ateses pel SEM. Se’n desconeix la identitat. Els Bombers es van limitar a fer inspecció de la bombona, constatant que s’hi havia produït un problema en el sistema de connexió amb el fogó.

Camió bolcat a l’AP-7 (Sant Celoni) amb el conductor ferit lleu

Bombers treballen des de les 05’02 en l’accident d’un camió al quilòmetre 102,5 de l’AP-7, sentit nord, a Sant Celoni. El camió, que transporta arbres, ha quedat travessat enmig de la via i perd gasoli, per la qual cosa els Bombers (2 dotacions) netegen calçada. El conductor presenta ferides lleus. El trànsit no es normalitzarà fins que el vehicle accidentat no sigui aixecat per una grua de gran tonatge, que activen Mossos d’Esquadra.

Cerdanyola del Vallès, 19 de febrer de 2007               

06’40 hores