• L’equip format pels Bombers del parc de Sabadell guanyen també el primer premi en l’exercici de maniobra il•limitada

• A més, queden segons en l’apartat de millor comandament, i tercers en el de millor sanitari i millor equip tècnic

L’equip format pels Bombers del parc de Sabadell com a representants del cos de Bombers de la Generalitat ha obtingut la segona posició en la classificació general de la III Trobada Nacional de Rescat en Accidents de Trànsit que enguany s’ha celebrat a Elx. A més, també han estat els guanyadors de l’exercici de maniobra il•limitada.

Cal recordar que en aquesta trobada, en què han participat 22 equips de bombers de tot l’estat espanyol, cada equip ha realitzat dues maniobres: una d’il•limitada en què han disposat de 20 minuts per fer l’exercici, i una altra de ràpida en què el límit de temps ha estat de 10 minuts.

Ahir divendres 11 de maig, en l’acte de clausura, es va fer també el lliurament dels premis. El guanyador de la classificació general de la trobada ha estat l’equip format pels bombers del Consorci de València. La segona posició ha estat pels Bombers de la Generalitat i la tercera per a l’equip format pels bombers de Toledo. Els Bombers de la Generalitat, a més, han estat els vencedors de l’exercici de maniobra il•limitada, han quedat en segona posició en la classificació de millor comandament, tercers en el de millor sanitari i en l’apartat de millor equip tècnic també han aconseguit la tercera posició.

Els 5 equips millors de la classificació general tenen assegurada la seva participació al campionat mundial d’excarceració “World Rescue Challenge”, que enguany se celebrarà a Barcelona entre el 15 i el 19 d’octubre.

La III Trobada Nacional de Rescat en Accidents de Trànsit ha estat organitzada pel Consorcio Provincial Para el Servicio de Prevención y Extinción de Incendios y Salvamento de Alicante, i per l’associació APRAT (Asociación Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico). Les proves, es van fer els dies 10 i 11 de maig al Parc Comarcal de Bombers del Baix Vinalopó, a Elx.

Cerdanyola del Vallès, 12 de maig de 2007            

13.30 hores