Crema el menjador d’un pis de Sant Joan Despí i 2 persones, intoxicades

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en l’incendi del menjador d’un pis, a Sant Joan Despí (el Baix Llobregat) en què dues persones han resultat intoxicades per inhalació.

Els Bombers han estat alertats a les 01’01 hores de la matinada. Un foc, les causes del qual investigaran instàncies oficials, ha destruït totalment el menjador del primer pis del carrer Indústria, 21. La resta de l’habitatge ha quedat fumada. Les flames han estat controlades a les 01’12 hores i un quart d’hora després, del tot extingides. Els Bombers hi ha treballat amb un total de 3 dotacions, una de les quals s’hi ha estat una hora ventilant la finca sinistrada. Una dona (Sara CT.) i el seu fill de 3 anys, veïns del pis superior, han anat pel seu propi peu a l’ambulatori de la localitat perquè havien inhalat fum. Se’n desconeix l’estat i el resultat de l’exploració mèdica que els han practicat en el centre sanitari.

Evacuat una hora un bloc de Puigcerdà per la mala combustió d’una bombona

Els Bombers de la Generalitat van ser avisats, a les 20’44 del vespre d’ahir, de la suposada fuita de gas a l’escala A del carrer Alfons I, 25, de Puigcerdà (la Cerdanya). Un cop allà, les 2 dotacions dels Bombers van constatar que, tot i no haver instal·lació de gas en la finca, en el celobert s’havia concentrat una fortor d’aquest producte. Després de les inspeccions oportunes, es va detectar que una bombona de gas propà, situada al 2-1ª, tenia una fuita.

Com a mesura preventiva, els Bombers van evacuar tot el bloc; en total, 30 persones que ocupaven en aquells moments els 9 habitatges de la finca (3 pisos en cadascuna de les 3 plantes del bloc). Un cop la fuita de la bombona va ser controlada i el bloc estava del tot ventilat, al cap d’una hora els Bombers van autoritzar els veïns a tornar a les seves cases en haver passat qualsevol situació de perill. Cap persona va resultar afectada com a conseqüència d’aquest sinistre.

06’35 hores