Els Bombers de la Generalitat, que han extingit a les 08.53 hores l’incendi del 4º 2ª nº 10, de l’avinguda Andorra de Tarragona, comuniquen que en aquest sinistre han hagut 4  ferits lleus, atesos per inhalació de fum.

A més, la dona del 4º 2ª, s’ha cremat el cabell i un bomber ha patit una petita cremada a l’esquena, que un cop atès,  ha tornat a les tasques d’extinció.

Pel que fa a les afectacions materials, els Bombers han informat que  l’habitació del final del passadís on s’ha originat l’incendi, i les dues cambres contigües han quedat afectades al 100% pel foc. Les altes temperatures han dilatat la paret que separa una habitació de l’altre i s’han originat esquerdes. Pel que fa la cuina i el quarto de bany han caigut les rajoles. També, ha caigut el guix de la paret del passadís i tant el marc, com  la xapa de la porta d’entrada de l’immoble, s’han cremat.

A més, l’escala de l’edifici ha quedat afectada pel fum, encara que les plantes més danyades per aquesta causa, han estat la del quart i la del cinquè.

Cerdanyola del Vallès, 21 d’abril de 2007

14.30 hores