L’incendi que aquesta matinada ha afectat uns blocs de pisos a Sort, a l’edifici Burrella, al passatge Santana número 2, ha cremat totalment 2 apartaments i parcialment un tercer, tots ells de la mateixa escala. L’edifici té 4 escales amb un total de 52 apartaments.

A causa de l’incendi preventivament han estat desallotjades, segons informacions de Bombers, una seixantena de persones. Al voltant de les 11’30 hores d’aquest matí el Centre d’Emergències de Catalunya informava que els veïns de les escales que no havien resultat afectades per l’incendi ja havien pogut retornar als seus domicilis. Els veïns de l’escala afectada restaven a l’espera de la inspecció de les zones afectades. Segons les darreres informacions cap persona ha resultat ferida tot i que un veí ha estat atès in situ per un atac d’ansietat.

Recordar que Bombers han rebut l’avís a les 01’51 hores d’aquesta matinada i que en les tasques d’extinció hi han treballat un total d’11 dotacions que a les 04’40 hores ja donaven el foc per controlat.

12’00 hores