La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que continuen actius els 2 incendis que, des d’aquesta tarda, afecten els municipis de Poble de Massaluca (Terra Alta) i Riba-roja d’Ebre (Ribera d’Ebre).

Segons les darreres dades que han arribat al Centre d’Emergències de Catalunya a causa dels incendis, i com a mesura preventiva, han estat desallotjades un total de 22 persones dels càmpings Badia Tocana, Web-camp i Riba-roja d’Ebre, tots ells al terme municipal de Riba-roja d’Ebre. De la mateixa zona també han estat desallotjades les persones que es trobaven a l’interior de 4 masies.

En aquests moments, i un cop s’han retirat els mitjans aeris amb l’arribada de l’ocàs, continuen treballant en les tasques d’extinció dels 2 incendis, que es trobarien a una distància d’aproximadament un quilòmetre, un total de 51 dotacions terrestres

Segons informa el Cos d’Agents Rurals el foc hauria cremat ja 200 hectàrees al terme municipal de Riba-roja d’Ebre i 100 a Poble de Massaluca. D’altra banda, i a causa dels incendis, continua tallada la carretera TV-7411.

Cerdanyola del Vallès, 22 d’agost de 2005

21’14 hores