Bombers de la Generalitat continuen rebent avisos per atendre emergències derivades del vent i de la pluja. Des de les 21’00 hores i fins les 22’00 hores d’aquesta nit, s’han rebut un total de 92 avisos.

 Regió d’Emergències de Girona: 5

 Regió d’Emergències de Tarragona: 5

 Regió d’Emergències de les Terres de l’Ebre: 0

 Regió d’emergències de Lleida: 1

 Regió d’Emergències Metropolitana Nord: 41

(9 al Maresme, 11 al Barcelonès, 19 al Vallès Occidental i 2 a l’Oriental)

 Regió d’Emergències Metropolitana Sud: 40

(12 avisos a l’Anoia, 20 al Baix Llobregat, 4 al Garraf i 4 a l’Alt Penedès)

 Regió d’Emergències Centre: 0

En total, des de les 18’00 hores i fins les 22’00 hores, els Bombers han rebut fins a 345 avisos.

Cal destacar un servei a Sant Boi de Llobregat. Els Bombers han estat alertats a les 20’21 hores que un llamp havia caigut sobre un supermercat a la plaça Batan número 2-8 afectant-ne les parets. Com a mesura preventiva han estat desallotjades totes les persones que es trobaven a l’interior del Supermercat de la cadena “Supersol”. Cal dir que no hi hagut ferits. Policia Local ha balisat la zona a l’espera que un arquitecte municipal pugui valorar l’afectació estructural.

Segons informacions del Servei Català de Trànsit, a causa de la pluja, hi ha diverses carreteres de la xarxa viària catalana afectades: a la carretera B-20 en sentit Mataró, hi ha circulació amb congestió. En aquesta mateixa carretera, es circula també lentament a l’interior del túnel de Santa Coloma, i en els dos sentits de la marxa, per acumulació d’aigua a la calçada. Les esllavissades també afecten la circulació a les carreteres BV-2241 a Piera, B-224 a Vallbona d’Anoia i C-15 a l’alçada de Vilanova i la Geltrú.

Renfe ha informat que continua tallat el trànsit ferroviari entre el Prat de Llobregat i l’aeroport. D’altra banda, un arbre que ha caigut sobre la via, ha obligat a restringir el pas dels trens entre Abrera i Maçanet de la Selva.

Cerdanyola del Vallès, 7 de setembre de 2005