A causa de l’incendi que ha afectat un pis a Arenys de Mar, un home, la identitat del qual encara no ha estat facilitada, que havia resultat ferit de gravetat a l’intentar fugir del foc tirant-se pel celobert des d’una quarta planta, ha resultat mort a l’arribar al centre hospitalari on havia estat traslladat, a l’Hospital Taulí de Sabadell.

Cal recordar que l’avís d’aquest incendi s’ha rebut a les 03.41 hores d’aquesta matinada, i ha cremat totalment un pis de la quarta planta d’un edifici de 5 plantes amb uns 24 apartaments, situat al camí Ral del Cavalló (carretera N-II pk 658), a Arenys de Mar.

A causa del foc l’estructura ha quedat molt afectada, per la qual cosa s’han desallotjat tots els veïns de l’edifici (alguns dels apartament eren pisos de segona residència i no estaven habitats en el moment de l’incendi) a l’espera que l’arquitecte municipal faci una valoració després d’inspeccionar l’estructura de l’edifici.

Fins al lloc del sinistre s’han desplaçat un total de 6 dotacions dels Bombers (3 del parc de Mataró, 1 d’Arenys de Mar, 1 de Badalona i el cap de guàrdia).

08.30 hores