Els Bombers de la Generalitat continuen treballant a Cornellà de Llobregat on aquest matí s’ha produït una explosió. Les 16 dotacions que resten al lloc estan sanejant la façana i retirant part de la runa.

Una menor de 2 anys veïna de la setena planta ha mort a conseqüència d’una parada cardiorespiratòria. A més, un total de 22 persones han hagut de ser ateses pel SEM al lloc dels fets, dels quals 7 han estat traslladats, quatre a l’hospital de Bellvitge (Jesus GR; Alberto OT, de 41 anys; Florencio MC, de 39 anys; i Mari Carmen GM, de 45 anys), i 3 a l’Hospital General d’Hospitalet (Julio PP, de 41 anys; Cojoacarcu G, de 45 anys; i Juan Francisco GM, de 35 anys).

Alguns dels veïns desallotjats han pogut pujar als seus pisos, acompanyats en tot moment per tècnics municipals i de bombers, per tal de recollir algunes de les seves pertinences. L’ajuntament de Cornellà ha posat a disposició de les famílies afectades un telèfon d’informació i seguiment de la situació: 638008617.

Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb tècnics de la Companyia de Gas Natural, estan portant a terme la investigació que ha de determinar les causes de l’explosió.

 Cerdanyola del Vallès, 26 de gener de 2007

12.02 hores