Els Bombers de la Generalitat continuen treballant, a hores d’ara, en l’accident de trànsit que ha tingut lloc aquesta tarda a la C-13, a l’altura del punt quilomètric 33,5, al seu pas per Balaguer. Recordem que en aquesta sortida de via s’hi ha vist implicat un autobús de la marca Iveco, amb matrícula espanyola, que per causes que encara es deconeixen ha anat a parar a un camp de penís.

El vehicle transportava, en el moment de l’accident, un total de 30 persones (comptabilitzant el conductor i un guia acompanyant); havia sortit des d’Espot (Pallars Sobirà) i es dirigia a Sant Joan Despí (Baix Llobregat).

Immediatament s’han desplaçat fins al lloc dels fets un total de 16 dotacions terrestres dels Bombers. A hores d’ara, dues d’elles ja s’han retirat als seus respectius parcs.

A les 19’04 hores l’últim ferit ja ha estat evacuat. Segons les primeres informacions, en principi 15 persones haurien resultat ferides: 13 de lleus i 2 més haurien estat diagnosticades greus. Aquestes últimes han hagut de ser traslladades en helicòpter fins a l’hospital Arnau de Vilanova, a Lleida.

 

Cerdanyola del Vallès, 8 de maig de 2005

19’45 hores