Bombers

Ampliació dades ensorrament Caldes d'Estrac

query_builder   27 gener 2005 21:25

event_note Nota de premsa

Ampliació dades ensorrament Caldes d'Estrac

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 19’24 hores, d’un ensorrament al carrer Santema número 2 (a la zona de la riera),  al municipi de Caldes d’Estrac (Maresme).

Fins al lloc del sinistre, les causes del qual es desconeixen, s’hi han desplaçat un total de 7 dotacions dels Bombers. Un cop allí han pogut comprovar que s’havia enfonsat un tros, de 6 metres de llargada per 3 d’amplada, del terra dels passadissos del primer i del segon pis, d’un habitatge de planta baixa i dos plantes.

De les tres persones que han resultat ferides, el pare (Ángel Juan LR) i un dels seus fills (Juan Carlos LM) han estat evacuats a l’Hospital de Mataró. El tercer ferit, és un altre dels fills que ha estat atès in situ i no ha estat necessari evacuar-lo a cap centre sanitari.

Segons informa el cos de Mossos d’Esquadra, mentre el tècnic municipal no finalitzi la inspecció dels edificis, 2 famílies del carrer Santema número 3, han estat reallotjades, com a mesura preventiva, a l’Hotel Caldetes, de Caldes d’Estrac.

Cerdanyola del Vallès, 27 de gener de 2005

21’25 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia