Els Bombers de la Generalitat van finalitzar als volts de les 01.30 hores les seves tasques d’extinció de l’incendi a l’hotel Melià de Girona, l’avís del qual s’havia rebut a les 22.42 hores.

El foc va cremar completament una habitació de la quarta planta així com part del passadís, i hi ha haver inundacions a la tercera planta a causa del trencament d’unes canonades, i molt de fum sobretot a la cinquena planta.

Totes les persones que estaven en aquells moments a l’hotel, una cinquantena, van ser evacuades pels bombers, policia local i Mossos d’Esquadra. Els clients que estaven a les últimes plantes van haver de ser evacuats mitjançant el vehicle escala de bombers. Una part dels clients van poder passar la nit al mateix hotel, mentre que la resta ho van fer en un hotel que la mateixa cadena té a Caldes de Malavella.

Com a conseqüència del foc, un total de 8 persones van resultar ferides lleus per inhalació de fum o cremades. Cinc persones van ser donades d’alta allà mateix, mentre que tres van ser traslladades a l’hospital Josep Trueta de Girona, dues de les quals han passat la nit a observació.

Un total d’onze vehicles de bombers van treballar en l’incendi, el qual va quedar apagat a les 23.10 hores i posteriorment es va inspeccionar i ventilar totes les habitacions.