La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments informa que els Bombers de la Generalitat han estat alertats. a les 04.53 hores, d’un foc d’habitatge al municipi del Masnou. El foc ha començat a una habitació del quart pis, al número 13 de l’Avinguda Joan XXIII. Les flames han afectat tot l’habitatge i s’han estès a dos pisos més del bloc. El foc ha travessat pel celobert de l’edifici i ha arribat a l’edifici del costat, el número 15, on també han resultat afectats tres pisos més.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat 7 dotacions de bombers, què han controlat l’incendi a les 05.50 hores. En aquests moments, els vehicles de bombers continuen a la zona per acabar de remullar i revisar tota l’estructura.

Un total de 40 veïns dels dos blocs afectats han estat evacuats com a mesura preventiva i, a hores d’ara, encara no han pogut tornar als seus habitatges.

Tres persones han estat ateses in situ per les unitats del 061 desplaçades. Aquests veïns, dels quals desconeixem la identitat i a quin pis pertanyen, presentaven símptomes lleus d’intoxicació per fum. Tots tres han estat donats d’alta i no ha calgut evacuació a centre hospitalari.

Cerdanyola del Vallès, 9 de maig de 2007

07.00 hores