Bombers

Actualització sortides dels Bombers a causa de la pluja

query_builder   6 setembre 2005 11:15

event_note Nota de premsa

Actualització sortides dels Bombers a causa de la pluja

Bombers de la Generalitat han hagut d’atendre, des de les 08’00 hores i fins les 11’00 hores d’aquest matí, una trentena de sortides derivades de serveis causats per la pluja. En aquests moments però, encara hi ha serveis oberts en diferents punts de Catalunya que corresponen a aquelles actuacions d’aquesta matinada que no s’havien d’atendre amb caràcter d’urgència.

A les zones on s’han centralitzat, en aquestes últimes hores, aquestes sortides han estat les poblacions de Palafrugell (8 sortides), Palamós (7) i Calonge (1) a la demarcació de Girona. A Barcelona s’han atès serveis a Cornellà, Hospitalet de Llobregat, el Prat de Llobregat, Sant Andreu de la Barca i Sant Just Desvern (un total de 7). Per finalitzar, a la demarcació de Tarragona els bombers han hagut de fer un total de 12 actuacions relacionades amb la pluja (6 a Cunit i 6 entre Segur de Calafell i Calafell).

Cal destacar que, de tots aquests serveis no n’hi ha cap de destacable. Els Bombers han hagut d’atendre serveis derivats de l’acumulació d’aigua en baixos, pàrquings, forats d’ascensors i via pública. En alguna zona també s’ha hagut de retirar algun arbre que, o bé havia caigut o bé estava a punt de caure.

Segons informa el Servei Català de Trànsit en aquests moments no hi ha incidències, a causa de la pluja, en cap carretera de la xarxa viària catalana.

Cerdanyola del Vallès, 6 de setembre de 2005

11’25 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia