La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 13.00 hores ha activat la fase d’alerta del pla especial d’emergències per accidents en el Transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat) per l’accident que ha patit un camió mentre circulava per la carretera C-17 a l’alçada del punt quilomètric 10 (a l’enllaç amb la carretera C-59), al terme municipal de Mollet del Vallès (Vallès Oriental).

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 12.42 hores, que un camió cisterna, que transporta àcid gras, ha fet una sortida de via i posteriorment ha bolcat. Segons les darreres informacions, a causa de l’accident el conductor ha quedat atrapat a l’interior de la cabina del camió i ha resultat ferit molt greu.

Fins al lloc del sinistre s’han desplaçat un total de 14 dotacions dels Bombers que han pogut comprovar que el camió pateix una fuita a la part posterior de la cisterna. Segons informa el Servei Català de Trànsit, a causa de l’accident cap carretera ha hagut de ser tallada tot i que es registren retencions tant a la C-17 com a la C-59.

13.15 hores