La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 07.00 hores ha activat la fase d’alerta  del Pla especial d’emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera o ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) a causa de l’accident que ha patit un camió cisterna que circulava per la carretera N-340a, al punt quilomètric 1155,5, al seu pas per Tarragona (Tarragonès).

Els Bombers han estat alertats a les 06.08 hores que un camió cisterna que portava una barreja de productes químics ha fet una sortida de via i ha quedat mig bolcat al marge de la carretera. El camió pertany a una empresa transportista alemanya i havia de descarregar a l’empresa BASF. A causa de l’accident el conductor no ha resultat ferit.

Fins al lloc del sinistre s’han desplaçat 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat que han pogut comprovar que la cisterna no té cap fuita. Es gestionarà una grua per què redreci la cisterna i es valorarà si és necessari fer el transvasament.

Segons les informacions que han arribat al Centre d’Emergències de Catalunya, en aquests moments no hi ha cap tipus de tall a aquesta carretera.

07.30 hores