La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 10’05 hores s’ha activat la fase d’alerta del pla especial d’emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) per l’accident que ha patit un camió cisterna mentre circulava per la carretera C-13 punt quilomètric 63, a l’alçada de la Baronia de Sant Oisme, a Camarasa (Noguera).

Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 09’30 hores que un camió cisterna amb una capacitat de 18000 Kg., carregat amb gas propà, ha fet una sortida de via i posteriorment ha bolcat al lateral de la cuneta de la carretera. Segons les primeres informacions no s’observa cap fuita aparent a la cisterna tot i que un total de 7 dotacions dels Bombers s’han desplaçat fins al lloc del sinistre per tal de fer-ne una inspecció. A causa de l’accident, el conductor del camió, que no ha quedat atrapat, ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’hospital de Tremp.

Segons informacions del Servei Català de Trànsit a causa de l’accident està tallada, en els dos sentits de la marxa, la carretera C-13 entre Camarasa i Vilanova de Meià.

10’10 hores