Bombers

Activada la fase d'alerta de l'INFOCAT

query_builder   26 maig 2005 18:25

event_note Nota de premsa

Activada la fase d'alerta de l'INFOCAT

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 18’00 hores, ha activat la fase d’alerta del Pla d’Emergències per Incendis Forestals a Catalunya (INFOCAT) a causa de l’incendi que, des d’aquest migdia, afecta la zona del Tossal de les Ganyes, al terme municipal de Margalef.

Cal recordar que els Bombers han estat alertats d’aquest incendi a les 12’01 hores d’aquest migdia. En aquests moments, hi ha un total de 41 dotacions terrestres que estan recolzades per 8 mitjans aeris (3 avions de vigilància i atac, 2 helicòpters bombarders, 1 helicòpter de comandament, 1 hidroavió de la Dirección General para la Biodiversidad i un altre avió, de vigilància i atac, cedit per la Generalitat valenciana.

Els Bombers continuen treballant a la zona per tal de poder donar per estabilitzat l’incendi que, en aquests moments, continua actiu i que ha afectat ja 30 hectàrees de pi blanc i matoll, segons dades provisionals del Cos d’Agents Rurals, del departament de Medi Ambient i Habitatge.

L’incendi ha fet diversos focus secundaris i avança en direcció nord-oest, havent travessat un camí veïnal, que enllaça la carreteta C-242 i la T-702.

A causa de l’incendi, un bomber de la Generalitat que participava en les tasques d’extinció ha resultat ferit lleument amb cremades en un braç, l’orella dreta i la cara. El bomber ha estat evacuat a un centre sanitari de la zona.

Cerdanyola del Vallès, 26 de maig de 2005

18’25 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia