La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments informa que a les 07.55 hores, ha activat en fase d’alerta el Pla especial d’emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) , a causa de l’accident que ha patit un camió mentre circulava per l’autopista AP-7 al punt quilomètric 336, en sentit Barcelona, a l’alçada d’Ulldecona (Montsià).

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l’accident a les 07.45 hores. Una camió cisterna de gas natural, que pertany a l’empresa Transmol, ha fet una sortida de via i posteriorment ha bolcat . Segons les darreres informacions que han arribat al Centre d’Emergències de Catalunya la cisterna no hauria patit cap fuita. El conductor es trobava fora de la cabina aparentment il•lès.

Fins al lloc del sinistre s’han desplaçat 6 dotacions dels Bombers (2 del parc d’Ulldecona, 2 d’Amposta, 1 de Móra d’Ebre i el furgó de risc químic de Tarragona) a més de 4 patrulles del Cos de Mossos d’Esquadra.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, a causa de l’accident està tallada la circulació en els dos sentits de la marxa.

Cerdanyola del Vallès, 11 de maig de 2007

08.15 hores