La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 10’30 hores, el Centre d’Emergències de Catalunya ha activat el Pla Especial d’Emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) a causa de l’accident que ha patit un camió cisterna a Tallada d’Empordà (el Baix Empordà).

Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 10’08 hores de l’accident en què s’ha vist implicat un camió cisterna mentre circulava per la carretera C-31, a l’alçada del punt quilomètric 358, en sentit Girona. El camió, que transporta uns 4.000 litres de gasoli, ha fet una sortida de via i ha bolcat. Segons les primeres informacions, a causa de l’accident, la cisterna hauria patit una esquerda per on està fuitant. Un cop les 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat que s’han desplaçat fins al lloc del sinistre controlin la fuita, es procedirà a fer el transvasament del gasoli a una nova cisterna.

El conductor del camió ha resultat ferit del caràcter lleu.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, en aquests moments es troben tallats els dos carrils de la C-31 en sentit Girona.

Cerdanyola del Vallès, 29 de març de 2005

10’40 hores