La reunió, que va ser convocada el dimarts passat, 17 d'abril, servirà per establir totes les previsions d'inversió en infraestructures i en equipaments universitaris directament relacionats amb l'activitat docent, així com en serveis.

El Pla d’Inversions Universitàries (PIU) per a l’any 2007-2012 s’aprovarà en un mes i mig. Aquest és el compromís sorgit de la reunió que aquest migdia han mantingut el Secretari General del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, Enric Aloy, la Comissionada, Blanca Palmada, i el Director General de Pressupostos  i Tresor del Departament d’Economia i Finances, amb els gerents de les universitats de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques.

La reunió, que va ser convocada el dimarts passat, 17 d’abril,  ha de servir per establir totes les previsions d'inversió en infraestructures i en equipaments universitaris directament relacionats amb l'activitat docent, així com en serveis generals, dintre del procés de renovació del Pla d’Inversions Universitàries (PIU) que s’haurà d’aplicar en el període 2007-2012. A partir de la propera setmana, el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa iniciarà una roda de contactes amb cadascuna de les universitats per elaborar una proposta global que s’ha d’acabar pactant amb el Departament d’Economia i Finances. La quantitat final pot suposar entre un 30 i un 40% d’increment respecte al PiU del 2001-2006.