L'estand aprofita les possibilitats que té l'artesania en l'arquitectura per crear l'escenari idoni on presentar les mostres individuals de treballs realitzats i les propostes dels tallers participants.

El proper divendres 18 de maig, la directora d'Artesania Catalunya, Gemma Amat, visitarà el Saló CONSTRUMAT, que se celebra a Fira de Barcelona del 14 al 19 de maig.

Artesania Catalunya, organisme adscrit al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, participa des d’avui i fins el proper 19 de maig al Saló CONSTRUMAT 2007 amb un estand on mostrarà l’obra de 19 tallers artesans vinculats la construcció. Per primer cop, Artesania Catalunya i la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC) presenten un estand conjunt a fira biennal de la construcció, amb la participació de 19 tallers artesans de diferents oficis relacionats amb aquest sector.

L’estand, creat pel dissenyador i comissari de la mostra, Uli Marchsteiner, aprofita les possibilitats que té l’artesania en l’arquitectura configurant l’escenari idoni per presentar les mostres individuals de treballs realitzats i les propostes dels tallers participants.

Els tallers artesans representats a l’estand constitueixen un ampli ventall d’oficis relacionats amb l’entorn arquitectònic, entre els quals el sector de la ceràmica, el vidre, la forja, la pedra, el mosaic, l’estuc, la marqueteria, les fibres vegetals, els motlles i la restauració de paviments.

El proper divendres 18 de maig a migdia, la directora d’Artesania Catalunya, Gemma Amat, visitarà el Saló CONSTRUMAT, que se celebra a Fira de Barcelona del 14 al 19 de maig.