El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, dissabte, 29 de juliol, al Baix Empordà per visitar els municipis de Bellcaire d'Empordà i Ullà. El conseller estarà acompanyat per la delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Pia Bosch.
El conseller Xavier Sabaté arribarà a les 14.30 hores a l'Ajuntament de Bellcaire d'Empordà i allà el rebran l'alcalde, Joan Font, juntament amb la resta de membres del consistori. Després de signar en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament, mantindrà una reunió amb l'alcalde per tractar temes vinculats amb el Departament de Governació i Administracions Públiques.

Posteriorment, Sabaté es traslladarà a Ullà, on arribarà a les 16.45 hores. A l'Ajuntament, signarà en el Llibre d'Honor i, tot seguit, acompanyat de l'alcalde, Josep López, visitarà les obres del centre cívic i el barri de la Roqueta. Les obres del centre cívic han estat subvencionades amb 395.849 euros provinents del PUOSC (Pla únic d'obres i serveis), que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques.


RECORDEM

Visita a Bellcaire d'Empordà

Dia: Dissabte, 29 de juliol de 2006
Hora: 14.30 h
Lloc: Ajuntament
Plaça Comtes d'Empúries, 1


Visita a Ullà

Dia: Dissabte, 29 de juliol de 2006
Hora: 16.45 h
Lloc: Ajuntament
Plaça d'Espanya, 1