El conseller, en funcions, de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, dijous, 16 de novembre, a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) per presidir l'acte d'inauguració de la Defensa Pública de les dotze candidatures finalistes al premi Ciutadania a la Qualitat dels Serveis Públics 2006. L'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, guanyador de la primera edició d'aquest premi, i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, són les seus de les IV Jornades Tècniques sobre Qualitat als Serveis Públics que se celebren els dies 15, 16 i 17 de novembre.
Xavier Sabaté arribarà a les 9.55 hores a l'Auditori Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat on el rebrà l'alcaldessa, Pilar Díaz; l'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Juan Antonio Vázquez, i el director general d'inspecció, avaluació i qualitat dels serveis del Ministeri d'Administracions Públiques. Tot seguit tindran lloc els parlaments d'aquestes autoritats en l'acte d'inauguració de la Defensa Pública de les dotze candidatures finalistes al Premi Ciutadania a la Qualitat dels Serveis Públics 2006.

L'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, guanyador de la primera edició del Premi Ciutadania, i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat són les seus de les IV Jornades Tècniques sobre Qualitat als Serveis Públics que se celebren els dies 15, 16 i 17 de novembre. El Premi Ciutadania 2006 és una iniciativa de l'Observatori per la Qualitat dels Serveis Públics del Ministeri d'Administracions Públiques.