El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, dissabte, 14 d'octubre, a Valls (Alt Camp) per participar en l'acte central de commemoració dels 25 anys de castells de 9 de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

El conseller Sabaté arribarà a les 20 hores al local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls on signarà en el Llibre d'Honor i sortirà en cercavila des del local fins a la plaça del Blat. Un cop habilitades les autoritats a la plaça del Blat es presentarà l'acte i tot seguit es projectaran un recull d'imatges inèdites i el vídeo del 4 de 9 amb folre de 1981. A continuació, es presentaran els logos commemoratius dels 25 anys.
Després dels parlaments a carrèc del president de la Colla dels Xiquets de Valls, Ivan Rodon; del vicepresident de la Diputació de Tarragona, Albert Vallvé; del conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté; de l'alcaldessa de Valls, Dolors Batalla, i del president de Parlament de Catalunya, Ernest Benach, la cantant cubana Lucrecia interpretarà l'himne de la Colla.
L'acte finalitzarà amb els 25 pilars de 4 simultanis que plantaran els castellers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.