El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, dimecres, 11 d'octubre, a Banyeres del Penedès (Baix Penedès) on inaugurarà les obres d'urbanització de l'accés al nucli de les Masies de Sant Miquel. Aquestes obres han estat subvencionades amb 50.000 euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC).
Xavier Sabaté arribarà a l'accés d'entrada al nucli de les Masies de Sant Miquel a les 20 hores i allà el rebrà l'alcalde de Banyeres del Penedès, Avelino Menéndez, juntament amb la resta de membres del consistori. Tot seguit tindrà lloc la tallada de la cinta inaugural i l'encesa de l'enllumenat públic.

L'acte d'inauguració de les obres d'urbanització al nucli de les Masies de Sant Miquel finalitzarà amb els parlaments de l'alcalde i del conseller de Governació i Administracions Públiques. Amb un pressupost de 133.428 euros, les obres de condicionament de l'accés al nucli de les Masies de Sant Miquel han estat subvencionades amb 50.000 euros del PUOSC 2005.