El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, visitarà demà, dimecres, 25 d'abril, Vallfogona de Ripollès i Sant Joan de les Abadesses (Ripollès). Joan Puigcercós inaugurarà els locals de serveis que donaran suport al moviment associatiu local de Vallfogona de Ripollès. Durant aquesta visita, el conseller estarà acompanyat del delegat del Govern català a Girona, Jordi Martinoy i del director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, qui també l'acompanyarà en la visita a Sant Joan de les Abadesses.
Joan Puigcercós arribarà a l'Ajuntament de Vallfogona de Ripollès a les 11 hores, on el rebrà l'alcaldessa, Carme Freixa, juntament amb altres membres del consistori. Tot seguit, tindrà lloc el descobriment de la placa commemorativa dels locals de serveis que donaran suport al moviment associatiu local d'aquest municipi. Després dels parlaments de la inauguració, el conseller visitarà les instalolacions de l'Ajuntament i signarà en el Llibre d'Honor.

A les 13 hores, Puigcercós arribarà a l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses; allà el rebrà l'alcaldessa, Elisabet Regué, i altres representats municipals. Després de signar en el Llibre d'Honor, el conseller visitarà les instalolacions del edifici El Palmàs i atendrà les explicacions dels tècnics de l'obra.


RECORDEM

o Visita i inauguració a Vallfogona de Ripollès
Hora: 11 h
Lloc: Puig Estela, 9


o Visita a Sant Joan de les Abadesses
Hora: 13 h
Lloc: Pl. Major, 3