L’Agència Catalana de Protecció de Dades (Apdcat) ha estat convidada a participar en el tercer Congrés Iberoamericà de Seguretat Informàtica (CIBSI) que tindrà lloc a Valparaiso (Xile) del 21 al 25 de novembre de 2005.

L’Apdcat intervindrà en el tercer Congrés Iberoamericà de Seguretat Informàtica (CIBSI) per tractar l’auditoria de sistemes d’informació i la tutela pública de la intimitat i la privacitat de les persones.

El tercer Congrés Iberoamericà de Seguretat Informàtica és una iniciativa que pretén promoure i desenvolupar l’àrea de la seguretat informàtica a Iberoamèrica i crear un espai que faciliti l’intercanvi de coneixement i la formació de xarxes de col•laboració.

En aquest Congrés es presenten i discuteixen temes sobre seguretat informàtica, una àrea d’alt interès per al desenvolupament, no només de la indústria i les empreses, sinó també de les organitzacions públiques, en un mon globalitzat altament interconnectat  per la xarxa de xarxes: internet.

Aquesta trobada ofereix l’oportunitat d’identificar els problemes que sorgeixen en l’àrea de la seguretat de la informació, així com mostrar solucions tècniques que assegurin l’èxit del comerç i els negocis basats en les tecnologies de la informació i comunicacions.

Per a més informació podeu consultar el programa.