El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, participarà dilluns, 26 de febrer, a Madrid, en la sessió constitutiva de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat. La sessió estarà presidida pel conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i el ministre d'Administracions Públiques, Jordi Sevilla.
També hi participaran, com a membres permanents de la comissió, el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells; i el delegat del Govern a Madrid, Raimon Martínez Fraile. La secretària general del Patronat Català Pro Europa, Anna Terron, i el director del Gabinet Jurídic de la Generalitat, Jaume Galofré, hi assistiran com a membres no permanents.

Per part de l'Estat, hi assistiran el secretari d'Estat per a la UE, Alberto Navarro; el secretari d'Estat d'Hisenda i Pressupostos, Carlos Ocaña; el secretari d'Estat d'Infraestructures i Planificació, Victor Morlan; la secretària d'Estat de Cooperació Territorial, Ana Leiva i el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel.

A les 11.00h, els mitjans gràfics podran prendre imatges de
la reunió i, un cop finalitzada, hi haurà declaracions



RECORDEM

Motiu: Constitució de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat
Dia: Dilluns, 26 de febrer de 2007
Hora: 11:00 h muts.
Un cop acabada la reunió, hi haurà declaracions
Lloc: Ministeri d'Administracions Públiques.
Passeig de la Castellana, 3. Madrid