El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, i el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet participaran demà, dimecres, 28 de març, en la presentació del projecte de l'Anella Industrial. Aquesta iniciativa neix amb l'objectiu de realitzar un desplegament capdavanter d'infraestructures de telecomunicacions per a la interconnexió de sectors empresarials i recursos d'alt nivell tecnològic.
Després de la benvinguda a càrrec del president de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, Joan Vallvé, tindran lloc els parlaments del conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, i del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet. Tot seguit, el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació i president de la Fundació i2cat, Jordi Bosch, presentarà el projecte de l'Anella Industrial.

Engendrat sota l'òptica de la triple hèlix formada per l'Administració, el sector privat i les universitats i centres de recerca, el projecte de l'Anella Industrial pretén potenciar la connectivitat i l'ús competitiu de les TIC en sectors empresarials clau per al país. Aquesta iniciativa, que vol facilitar l'accés a serveis com ara la supercomputació, durà a terme la primera actuació pilot en el sector de l'automoció.