El secretari general de Governació i Administracions Públiques, Antoni Fernández, presentarà el proper dissabte, 7 d'octubre, les paperetes per a les eleccions al Parlament de Catalunya i el procés de producció d'aquestes. L'escenari serà la impremta Rotocayfo Quebecor, de Santa Perpètua de Mogoda, on, a més de veure in situ la impressió, es donarà a conèixer la quantitat i qualitat de les paperetes que han de servir per decidir els representants parlamentaris de Catalunya.
El secretari general, Antoni Fernández, serà l'encarregat d'explicar el procés productiu de les paperetes previstes per als comicis de l'1 de novembre. La visita a la impremta Rotocayfo Quebecor, de Santa Perpètua de Mogoda, permetrà experimentar la impressió de les paperetes, així com conèixer els detalls tècnics i els trets específics de les paperetes i els sobres que s'empraran durant les eleccions al Parlament de Catalunya.

La visita tindrà lloc a les 11.30 hores a les instal·lacions de l'empresa Rotocayfo Quebecor, situada a la carretera de Caldes, kilòmetre 3, de Santa Perpètua de Mogoda. La presentació oficial de les paperetes es farà un dia després que el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publiqui les candidatures proclamades. Demà divendres, 6 d'octubre, es faran públics els noms de les candidatures definitives que concorreran a les eleccions al Parlament de Catalunya.



RECORDEM

Motiu: Presentació de les paperetes oficials
Dia:Dissabte, 7 d'octubre de 2006
Hora:11.30 hores
Lloc:Empresa Rotocayfo Quebecor
Carretera de Caldes, kilòmetre 3
08130, Santa Perpètua de Mogoda