El nou director general de la Funció Pública del Departament de Governació i Administracions Públiques, Joan Plana i Solà, ha expressat aquest matí als representants dels xofers de la Generalitat la seva voluntat d’arribar a una solució que permeti acabar amb la vaga indefinida que ha començat avui aquest collectiu.

Joan Plana, que avui s’estrena en el càrrec de director general de la Funció Pública, ha demanat poder mantenir un diàleg amb els xofers. “Per part meva no hi ha cap objecció a parlar de res però és bo que, si hem de negociar, ho fem des de la tranquil•litat i no des de la confrontació”, ha dit Plana.

El director general de la Funció Pública ha destacat que la trobada amb els xofers li ha permès conèixer les seves reivindicacions “de primera mà”, expressar-los la seva voluntat de “diàleg i de treballar seriosament” per trobar una sortida al conflicte i utilitzar, amb aquesta finalitat, el grup de treball creat a partir del VI Conveni de personal laboral signat el passat divendres.