El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, es traslladarà demà, dijous, 15 de març, a la Selva en visita institucional a Amer, Susqueda i Arbúcies. Carles Bassaganya estarà acompanyat del delegat del Govern català a Girona, Jordi Martinoy. A Arbúcies, Bassaganya informarà en roda de premsa d'accions del Departament de Governació i Administracions Públiques en matèria de cooperació econòmica local i, més concretament, de la viabilitat de l'equipament Can Delfí d'Arbúcies.
Carles Bassaganya arribarà a l'Ajuntament d'Amer a les 10 hores. Allà el rebrà l'alcalde, Joan Güell, amb qui es reunirà després de signar en el Llibre d'Honor. Posteriorment, a les 10.30 hores, visitarà les obres de rehabilitació de l'edifici dels tallers de l'estació, futur alberg d'Amer. Amb un pressupost de 562.867 euros, aquestes obres estan subvencionades amb 180.000 euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) vigent.

El director general d'Administració Local arribarà a Susquedà a les 11.15 hores. Després de signar en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament, Bassaganya es reunirà amb l'alcalde, Joan Mercader. En aquesta visita el director tractarà de les actuacions en matèria de suport i problemàtiques dels petits municipis.

A les 12.30 hores, Bassaganya arribarà a Arbúcies on el rebrà l'alcalde, Roger Zamorano, amb qui es reunirà després de signar en el Llibre d'Honor. A les 12.45 hores, s'atendrà els mitjans de comunicació en roda de premsa on l'alcalde d'Arbúcies, el director general d'Administració Local i el delegat del Govern català a Girona informaran de la viabilitat de l'equipament Can Delfí. Tot seguit, es farà la visita a aquest futur equipament cultural i a l'Hotel d'entitats d'Arbúcies.

RECORDEM

Visita a Amer
Dia:Dijous, 15 de març de 2007
Hora: 10 h
Lloc: Ajuntament d'Amer
Plaça de la Vila, 30

Visita a Susqueda
Dia:Dijous, 15 de març de 2007
Hora: 11.15h
Lloc: Ajuntament de Susqueda
Plaça Ajuntament, 1

Visita a Arbúcies
Dia:Dijous, 15 de març de 2007
Hora: 12.30 h
Lloc: Ajuntament d'Arbucies
Ajuntament, 12

A les 12.45 hores s'atendrà els mitjans de comunicació
en roda de premsa a l'Ajuntament d'Arbúcies