El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, es traslladarà demà, dimecres, 21 de març, a Osona en visita institucional a Tona i Gurb. Carles Bassaganya estarà acompanyat del coordinador territorial del Departament de Governació i Administracions Públiques a la Catalunya Central, Toni Casassas. A Tona, Bassaganya informarà de l'ajut de 100.000 euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) 2007 destinat a subvencionar les obres d'ampliació de l'Escola d'Hostaleria d'Osona.

Carles Bassaganya arribarà a l'Ajuntament de Tona a les 16.30 hores i allà el rebrà l'alcaldessa, Ma. Antònia Serra, juntament amb altres representants municipals. Després de signar en el Llibre d'Honor, el director es traslladarà a l'Escola d'Hostaleria d'Osona.

Ubicada en l'edifici de titularitat municipal del que era l'escola de formació professional La Suïssa, l'Escola d'Hostaleria d'Osona imparteix el cicle formatiu de grau mig de cuina i té un conveni de cololaboració amb el Departament d'Educació, l'Ajuntament de Tona i el Gremi d'Hostaleria d'Osona.

Durant la seva visita a l'Escola d'Hostaleria d'Osona, el director general d'Administració local informarà de l'ajut de 100.000 euros que el PUOSC 2007 destinarà a subvencionar les obres d'ampliació de l'edifici. Les obres i la instalolació de nous equipaments són imprescindibles perquè l'Escola pugui impartir altres cicles de formació com el de grau superior de restauració.

A les 18 hores, Carles Bassaganya arribarà a Gurb on el rebrà l'alcalde, Joan Roca, i altres membres del consistori. Després de signar en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament, Bassaganya visitarà el Casal de Gent Gran de Gurb.

RECORDEM

Dia:Dimecres, 21 de març de 2007
Hora: 16.30 h
Lloc: Ajuntament de Tona
Font, 8-10

L'atenció als mitjans de comunicació es farà a les 17.30 hores a l'Escola d'Hostaleria d'Osona

Visita a Gurb
Hora: 18 h
Lloc: Ajuntament de Gurb
Mas l'Esperança