El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà dilluns, 21 d'agost, al Montsià per presidir la signatura d'un conveni de cololaboració entre el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) i el Consell Comarcal del Montsià i visitar els municipis de Sant Carles de la Ràpita i Masdenverge. El conseller estarà acompanyat en la visita pel director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia i Pesca a les Terres de l'Ebre, Antoni Espanya.
Xavier Sabaté arribarà a la seu del Consell Comarcal del Montsià a les 18.00 hores. Allà el rebran el president del consell comarcal, Alfons Montserrat i el director gerent del Consorci Administració Oberta de Catalunya, Joan A. Olivares, entre altres assistents. Per mitjà d'aquest conveni, l'AOC prestarà serveis d'assistència tècnica per a la promoció i el desenvolupament de la societat de la informació a les administracions locals de la comarca.

Posteriorment, el conseller Sabaté anirà a Sant Carles de la Ràpita on arribarà a les 18.45 hores. A l'Ajuntament signarà al Llibre d'Honor i es reunirà amb l'alcalde, Miquel Alonso, juntament amb altres membres del consistori.

El conseller acabarà la seva estada al Montsià a Masdenverge on arribarà a les 19.45 hores. Després de signar al Llibre d'Honor i de reunir-se amb l'alcalde, Alvaro Gisbert, i els regidors, Sabaté visitarà el casal de joves i gent gran i la pista coberta del cololegi públic Rosa Gisbert.


RECORDEM

Signatura de conveni entre l'AOC i el Consell Comarcal del Montsià

Dia: Dilluns, 21 d'agost de 2006

Hora: 18.00 h
Lloc: Consell Comarcal del Montsià
Plaça Lluís Companys, s/n
Amposta


Visita a Sant Carles de la Ràpita

Dia: Dilluns, 21 d'agost de 2006
Hora: 18.45 h
Lloc: Ajuntament
Plaça Carles III,13


Visita a Masdenverge

Dia: Dilluns, 21 d'agost de 2006

Hora: 19.45 h
Lloc: Ajuntament
Plaça de l'Església, 11