Polítiques Digitals

El secretari general de Governació inaugura les obres d'urbanització de l'Arboçar de les Roques

query_builder   20 octubre 2006 14:10

event_note Nota de premsa

El secretari general de Governació inaugura les obres d'urbanització de l'Arboçar de les Roques

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Antoni Fernández, es traslladarà demà, dissabte, 21 d'octubre, a l'Avinyonet del Penedès (Alt Penedès) on inaugurarà les obres d'urbanització de l'Arboçar de les Roques. Amb un pressupost de 253.824 euros, la segona fase d'aquesta actuació ha estat subvencionada amb 235.374 euros del PUOSC 2004.
Antoni Fernández arribarà a l'Ajuntament d'Avinyonet del Penedès a les 13 hores i allà el rebrà l'alcalde Joan Marcé. Tot seguit es traslladarà al local social de l'Arboçar de les Roques on signarà en el Llibre d'Honor. Després del tall de la cinta inaugural es faran els parlaments a càrrec del regidor de l'Ajuntament d'Avinyonet del Penedès, Josep Raventós; l'alcalde, Joan Marcé; el diputat de la Diputació de Barcelona, Cisco de la Cruz, i el secretari general de Governació i Administracions Públiques, Antoni Fernández.
Les obres que s'han dut a a terme a l'Arboçar de les Roques completen la urbanització de tota aquesta zona que es va iniciar l'any 1996, pel que fa al nucli central, va continuar l'any 2002, amb la primera fase de les Roques, i s'ha completat ara. Amb un pressupost de 253.824 euros, la segona fase d'aquesta actuació ha estat subvencionada amb 235.374 euros del PUOSC 2004.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia