El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, es traslladarà diumenge, 25 de març, a Olesa de Bonesvalls (Alt Penedès) per inaugurar la cinquena fase de les obres de rehabilitació del barri de l'Hospital. Aquesta actuació està subvencionada amb 93.727 euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) 2006. Bassaganya estarà acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Barcelona, Violant Mascaró.
Carles Bassaganya arribarà a l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls a les 10.30 hores i allà el rebrà l'alcalde, Pere Pi, juntament amb altres membres del consistori. Després de signar en el Llibre d'Honor, el director es traslladarà al carrer Hospital de Cervelló.

A les 11 hores tindrà lloc la inauguració de la cinquena fase de les obres de rehabilitació del barri de l'Hospital, amb els parlaments de l'alcalde i el director general d'Administració Local. Aquesta actuació, subvencionada amb 93.727 euros del PUOSC 2006, té prevista una sisena fase amb una subvenció aprovada de 100.000 euros.

El pla especial de rehabilitació del barri de l'Hospital d'Olesa de Bonesvalls preveu una reforma integral en set fases. La cinquena fase, que correspon a la urbanització del carrer d'accés al barri, inclou l'ordenació de l'encreuament amb la carretera, un passeig per a vianants i la renovació de l'enllumenat públic i el clavegueram.