El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà diumenge, 27 d'agost, a Ulldemolins (Priorat) per fer una excursió pel congost de Fra Guerau. En concret, visitarà l'ermita de Santa Magdalena.
El conseller Sabaté arribarà a les 9.30 hores a la Caseta del Parc de l'ermita de Santa Magdalena, on el rebrà l'alcaldessa d'Ulldemolins, Misericòrdia Montlleó, juntament amb altres assistents.

Seguidament, faran una excursió pel congost de Fra Guerau i finalitzaran la visita a la mateixa ermita de Santa Magdalena. Durant tot el recorregut el conseller estarà acompanyat per la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Núria Segú. L'excursió forma part de la Diada Familiar, Descobreix el Parc Natural de Montsant.

A les 13.30 hores s'iniciarà l'acte de cloenda, on parlarà l'alcaldessa d'Ulldemolins, Misericòrdia Montlleó, el director dels Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge a Tarragona, Josep Lluís Pau, i, finalment, el conseller Xavier Sabaté.


RECORDEM

Motiu: El conseller Sabaté visita Ulldemolins

Dia: Diumenge, 27 d'agost de 2006

Hora: 9.30 hores

Lloc: Ermita de Santa Magdalena, Ulldemolins