El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà dilluns, 7 d'agost, a la Pobla de Mafumet (Tarragonès) per mantenir una reunió al consistori i visitar les obres que s'estan fent al municipi subvencionades pel Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) i el FEDER (fons estructurals europeus). Xavier Sabaté estarà acompanyat en la visita per la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Nuria Segú.
El conseller Sabaté arribarà a les 17 hores a l'Ajuntament de la Pobla de Mafumet, on el rebrà l'alcalde, Joan Maria Sardà, juntament amb la resta de membres del consistori.

Després de signar al Llibre d'Honor de l'Ajuntament, el conseller assistirà a una presentació dels projectes i obres que s'estan duent a terme al municipi i es reunirà amb l'alcalde i els regidors per tractar diferents temes relacionats amb el Departament de Governació i Administracions Públiques.

L'estada a la Pobla de Mafumet acabarà amb un recorregut en microbús pel poble per visitar el nou dipòsit d'aigua, subvencionat amb més de 150.000 euros pel PUOSC; el nou estadi de futbol, i la llar de jubilats, que ha rebut una subvenció de 150.000 euros del FEDER.