El conseller Sabaté arribarà a les 10 hores a l'Ajuntament de Menàrguens (Noguera). Allà el rebran l'alcalde de la població, Pau Forns; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Antoni Argilés, i els regidors del municipi.

El conseller signarà en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament i, tot seguit, tindran lloc els parlaments de l'alcalde i del mateix conseller a la sala d'actes del consistori. Després, Sabaté visitarà les obres de millora dels voltants de l'església i de restauració parcial de la façana, que compten amb una subvenció del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) de més de 220.000 euros.

A les 11 hores, el conseller de Governació i Administracions Públiques arribarà a l'Ajuntament de Térmens (Noguera). Saludarà l'alcalde, Francesc Sangrà, i els regidors del municipi, i signarà en el Llibre d'Honor. Després dels parlaments, que es faran a la sala d'actes de l'Ajuntament, el conseller visitarà l'obra d'agençament de l'entorn urbà del centre cultural Sant Joan, que ha estat subvencionada pel PUOSC.

A les 12.30 hores, el conseller Sabaté arribarà a l'Ajuntament de Lleida, on el rebran l'alcalde de la ciutat, Àngel Ros, els regidors i el director gerent del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), Joan Olivares. Després de signar en el Llibre d'Honor del Consistori, el conseller presidirà la signatura del conveni de cololaboració entre el Consorci Administració Oberta de Catalunya i l'Ajuntament de Lleida per a l'expedició telemàtica del padró municipal d'habitants.

A les 13 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

A la tarda, a les 16.30 hores, Xavier Sabaté arribarà a l'Ajuntament dels Alamús, on el rebran l'alcalde, Josep M. Beà, i els regidors del municipi. Després de signar en el Llibre d'Honor del Consistori, el conseller visitarà el nou Casal.

Tot seguit, presidirà la inauguració de les noves piscines municipals, amb el descobriment de la placa commemorativa i una visita a les instalolacions. Els parlaments de l'alcalde i del conseller tindran lloc a la sala poliesportiva annexa a les piscines, on es farà, també, un refrigeri.