Polítiques Digitals

El conseller Xavier Sabaté visita el Baix Llobregat

query_builder   7 agost 2006 16:04

event_note Nota de premsa

El conseller Xavier Sabaté visita el Baix Llobregat

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, dimarts, 8 d'agost, al Baix Llobregat per visitar Sant Feliu de Llobregat i Martorell. El conseller estarà acompanyat en la visita per la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel.
El conseller Xavier Sabaté arribarà a les 10 hores a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i allà el rebran l'alcalde, Juan Antonio Vázquez, juntament amb la resta de membres del consistori. Després de signar al Llibre d'Honor, el conseller mantindrà una reunió al consistori. A Sant Feliu de Llobregat, el conseller visitarà el nou complex esportiu i les obres de construcció del nou CEIP Nadal.

Posteriorment, Sabaté es traslladarà a Martorell, on arribarà a les 12 hores. A l'ajuntament, el conseller signarà al Llibre d'Honor i es reunirà amb l'alcaldessa, Dora Ramon, i els regidors.

A Martorell, Xavier Sabaté visitarà les obres d'ampliació de l'ajuntament. Les obres de millora del consistori han estat subvencionades pel Pla únic d'obres i serveis i en la seva quarta fase han rebut més de 66.000 euros.

Després, es traslladarà a la nova llar d'infants, un equipament que ha estat subvencionat pel PUOSC amb més de 172.000 euros.

L'atenció als mitjans de comunicació es farà a les 13.15 hores a la nova llar d'infants de Martorell (Carrer Sant Genís de Rocafort)RECORDEM

Visita a Sant Feliu de Llobregat

Dia: Dimarts, 8 d'agost de 2006
Hora: 10 h
Lloc: Ajuntament
Plaça de la Vila, 1


Visita a Martorell

Dia: Dimarts, 8 d'agost de 2006
Hora: 12 h
Lloc: Ajuntament
Plaça de la Vila, 46
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia