El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, dissabte, 2 de setembre, a Almoster (Baix Camp) per mantenir una reunió amb la corporació municipal i visitar les diferents obres que es duen a terme al municipi.
El conseller Sabaté arribarà a les 21.30 hores a l'Ajuntament d'Almoster, on el rebrà l'alcalde, Àngel Xifré, juntament amb la resta de membres del consistori.

Després de signar en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament, el conseller es reunirà amb l'alcalde i la resta de membres de la corporació municipal.

Després de la reunió, Xavier Sabaté visitarà les obres d'enllumenat del nucli antic, que han rebut un ajut del PUOSC de 96.178 euros. Posteriorment, Sabaté visitarà les obres de millora del teatre municipal.

Finalment, a les 22:30, el conseller assistirà al concert de Camerata XXI a l'església de Sant Miquel per inaugurar el nou espai Esceno-tècnic. Aquest projecte va rebre un ajut de 89.700 euros del Pla d'Infraestructures Culturals 2005-20007.


RECORDEM

Motiu: El conseller Sabaté visita Almoster

Dia: Dissabte, 2 de setembre de 2006

Hora: 21.30 h

Lloc: Ajuntament d'Almoster
Pare Aymamí, 14