La Generalitat ha adjudicat per mitjà de l'empresa pública GISA, actuacions en matèria d'infraestructures, educació i centres assistencials per valor de 47 MEUR.



En concret, el consell d’administració de GISA ha adjudicat les obres de construcció d’un segon vestíbul a les estacions de Bogatell, Llacuna i Selva de Mar de l’L4 (18,9 MEUR), la darrera fase de les obres d’urbanització de l’entorn de l’estació Martorell Central d’FGC (5,5 MEUR), la redacció de l’estudi de viabilitat de procediments instrumentals de sortida i aproximació de l’Aeroport dels Pirineus a La Seu d’Urgell (0,1 MEUR) i les obres per a l’adequació paisatgística i ambiental del mirador del riu Daró (0,1 MEUR), entre altres.

Pel que fa a centre educatius, s’han adjudicat les obres de construcció del nou CEIP Llacuna (3,4 MEUR), la reforma del l’IES Maragall (2,6 MEUR), així com la reforma i ampliació del CEIP Rius i Taulet (3,6 MEUR), tots tres centres a Barcelona. D’altra banda, també s’han adjudicat les obres de construcció de la nova seu de Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació que s’ubicarà al Passeig de Sant Joan de Barcelona (5,4 MEUR). Així mateix, s’han adjudicat les obres de reforma i ampliació del parc de Bombers de Falset (0,8 MEUR). Finalment, en matèria de centres assistencials, s’han adjudicat les obres de construcció d’una residència i Centre de Dia per a disminuïts psíquics amb trastorn de conducta a Mollet del Vallès (4,8 MEUR), l’ampliació del CAP de Sant Sadurní d’Anoia (1,2 MEUR) i les obres de la unitat de recepció de malalts de l’Hospital Arnau de Vilanova, a Lleida (0,6 MEUR).

(El document adjunt recull les actuacions del DPTOP)