El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà dissabte, 21 d'octubre, a Prades (Baix Camp).
El conseller arribarà a l'Ajuntament de Prades a les 9.45 hores i allà el rebrà l'alcalde, Santiago Pons, entre d'altres assistents. Després de signar al Llibre d'Honor del consistori, Xavier Sabaté mantindrà una breu reunió amb l'alcalde i l'equip de govern i, tot seguit, farà una visita al municipi.

En el recorregut pel municipi, el conseller de Governació i Administracions Públiques visitarà la plaça Major i el carrer de Sant Antoni. Les obres d'urbanització de la plaça van rebre un ajut de 100.000 euros provinents dels fons estructurals europeus (Feder) i un ajut de 46.738 euros provinents del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC). Xavier Sabaté visitarà també les obres de la primera fase del centre cívic, que estarà subvencionat amb 422.100 euros pel PUOSC 2007 i, finalment, la caseta de peons caminers que l'ajuntament vol habilitar per donar-li un ús públic d'interès local.