Polítiques Digitals

El conseller Xavier Sabaté presideix la signatura d'un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Ebre

query_builder   19 octubre 2006 13:49

event_note Nota de premsa

El conseller Xavier Sabaté presideix la signatura d'un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Ebre

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà divendres, 20 d'octubre, a Tortosa per presidir la signatura d'un conveni de cololaboració entre el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) i el Consell Comarcal del Baix Ebre. Mitjançant aquest conveni, l'AOC es compromet a oferir assessorament tècnic i formació al Consell comarcal i aquest s'obliga a donar suport als ajuntaments en temes com l'ús de la signatura electrònica. Amb el conveni que es signa avui, ja són 24 el nombre dels Consells Comarcals que s'hi han adscrit.
Xavier Sabaté arribarà al Consell Comarcal del Baix Ebre a les 20.45 hores i allà el rebrà el president de l'ens, Ferran Bel; el delegat del Govern català a les Terres de l'Ebre, Josep Miquel Castelló; el director gerent del Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya (AOC), Joan Olivares, i el director de l'Agència Catalana de Certificació (CATCert), Jordi Masias.

El conseller signarà en el Llibre d'Honor i, a continuació, tindrà lloc l'acte de signatura electrònica del conveni mitjançant el qual l'AOC prestarà serveis d'assistència tècnica per a la promoció i el desenvolupament de la societat de la informació a les administracions locals de la comarca.

L'atenció als mitjans es farà després de la signatura del conveni

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia